Hoevens Adviesgroep overhandigt € 250,- aan Stichting Juul

Cheque Uitreiking St . Juul

 

Vrijdag 6 april overhandigde Michèl Hoevens, directeur van de Hoevens Adviesgroep een cheque ter waarde van € 250,- aan de heer Arie- Jan Bakkenes van Stichting Juul.

Vorig jaar organiseerde Hoevens Makelaardij met succes een WOZ spreekuur, waarbij gratis en vrijblijvend de WOZ waarde van woningen werd gecheckt. Indien nodig werd men geholpen bij het eventueel indienen van een bezwaarschrift. Hoevens bracht hiervoor geen kosten in rekening, maar vroeg een vrijwillige bijdrage te doen voor een goed doel, in dit geval Stichting Juul.

Deze Stichting heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen om het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek naar en de behandelingen van kinderkanker. Tevens willen zij als de financiële middelen het toelaten, kinderen die woonachtig zijn in de gemeente Katwijk en aan kanker lijden een plezierige dag bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld door een uitstapje met het hele gezin naar de Efteling, een voetbalwedstrijd bekijken bij een van de clubs uit de Eredivisie of als VIP naar een wedstrijd van FC Rijnvogels, V.V. Valken 68, KVV Quick Boys of V.V. Katwijk. Met deze bescheiden gift wil Hoevens wetenschappelijk onderzoek ter voorkoming en bestrijding van kinderkanker ondersteunen. En het goede werk van de vrijwilligers van de Stichting een warm hart toedragen. Hoevens Adviesgroep bedankt iedereen voor de donaties.