Verhuizing

Hoevens Adviesgroep weer onder één dak

Sinds 1996 is het kantoor van Hoevens Adviesgroep gevestigd op de Zuidstraat in Katwijk. In 2010 kwam er een tweede vestiging bij aan de Heerenweg te Katwijk. Door groei en uitbreiding van ons dienstenpallet, voldoet het onderkomen aan de Zuidstraat inmiddels niet meer. Ons moderne kantoor aan de Heerenweg voldoet volledig aan de hedendaagse eisen qua afmetingen, afwerkingsniveau en biedt een fijne werkomgeving. Dit pand biedt naast voldoende ruimte voor alle medewerkers en ontvangst van klanten, ook capaciteit voor het verzorgen van informatiebijeenkomsten en vergaderingen. Wij hoeven dan ook niet verder te zoeken naar andere alternatieven! Vanaf 2 juli zal de volledige Hoevens Adviesgroep waaronder: Hoevens Assurantien, Hoevens Makelaardij en Katwijks Hypotheekhuys weer onder 1 dak te vinden zijn.  Hierdoor kunnen we efficiënter werken en onze klanten en opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

Van harte welkom

Vanaf 2 juli a.s. is in het kantoor aan de Heerenweg 6B1 onze centrale receptie gevestigd. Klanten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken naar de nieuwe opzet van ons kantoor. De laagdrempelige benadering en ongedwongen sfeer blijven onveranderd. Zowel onze openingstijden als het telefoonnummer blijven ongewijzigd: 071 - 202 02 00. Parkeren voor de deur is gratis.

Michel Hoevens: ‘Met deze verhuizing zetten we een grote stap vooruit naar de toekomst en kunnen we onze relaties nog beter van dienst zijn. We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen in ons nieuwe pand aan de Heerenweg.

De koffie staat klaar!’

Met vriendelijke groet,

  

Michèl Hoevens