Particulier

De adviseurs van Hoeven Assurantien adviseren en begeleiden al meer dan 65 jaar Hoevens Assurantiën adviseert en begeleid meer dan 65 jaar een grote groep verzekerden in wel en wee. In deze 65 jaar hebben wij geleerd dat een duidelijke en heldere overbrenging van dekkingen en risico's zeer belangrijk is. Wij doen dat aan de hand van een persoonlijk onderhoud waarin wij luisteren naar uw wensen waarna wij het product aan uw persoonlijke wens aanpassen.

Wij bepalen samen met u wat het beste bij uw wensen past en wat net zo belangrijk is, wat het betreffende prijskaartje daarbij is. Ons kantoor is onafhankelijk en zal u een keuze geven uit de beste mogelijkheden welke op de markt voorhanden zijn. Door onze eigen schadeafdeling kunnen wij u ook bij schades snel en efficiënt van dienst zijn. Ook als er geen dekking is op een polis kunnen wij u vaak nog met advies terzijde staan.

Spreekt het u aan dat wij een vertrouwd kantoor zijn, wat u terzijde staat in goede en in slechte tijden, en wilt u geen nummer zijn maar een persoon die we kennen als u ons belt of bij ons langs komt? Neem dan contact met ons op, of kom langs voor een persoonlijk gesprek.

Wilt u meer informatie over verzekeringen, mail of bel met ons.